torstai 21. helmikuuta 2013

Karvapallosta karvattomaksi palloksi

Meillä ei ole enää sitä nuhjuisen näköistä karvakasaa, jonka turkkia pystyi nyörittämään vaikka solmulle asti. Kaiken sen karvamäärän (ja viiden tunnin nyppimistuokion) alta paljastui nimittäin mitä ihanin airedale-komistus!




Karvapallo-versio!

Kipparin tämänhetkinen trimmi on toki vasta se pohjatrimmi, josta lähdetään seuraavalla kerralla sitten viimeistelemään kohti sitä varsinaista näyttelytrimmiä. Yhteensä kolme trimmauskertaa on siis luvassa ennen kuin ollaan valmiita tämän vuoden ensimmäiseen koiranäyttelyyn, voi Kippari-ressukkaa... :D Trimmaus ei varmasti päädy Kipparin TOP-5 -listalle lempparipuuhia luetellessa, mutta urheasti meidän karvapallo sen joka kerta kestää kuin mies! :)

Nyt turkki on paikoitellen niin lyhyttä, että sitä voisi verrata paljaaseen ihoon. Ulkona kiristyvä pakkanen ja varastosta löytynyt vanhan Retu-airedalemme fleece-puku yhdistyivät ajatukseksi pukea meidän nakupelle väliaikaisesti vähän lämpimämpiin vaatteisiin nyt kun omaa turkkiakaan ei ole niin paljoa jäljellä, heh! Fleece ei tunnu Kipparia haittaavan vaan päinvastoin se päällä mennään tuhatta ja sataa, kun ei ainakaan palele yhtään ja lihaksetkin pysyvät koko ajan lämpiminä. :)





Fleece-puku päällä ennen trimmiä, ettei turkki kastuisi – ja vauhtia riittää silti!  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti