sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Karvanpoistoaika varattu!

Kipparille on vihdoin ja viimein varattu 'karvanpoistoaika' ensi keskiviikolle, voi ressukkaa! :D Koirilla se ei nimittäin tapahdu ihan niin nopealla tahdilla kuin meillä ihmisillä, vaan aikaa on nytkin varattu neljästä kuuteen tuntia, eikä tämä suinkaan jää viimeiseksi kerraksi kevään aikana.

Kipparin ja trimmaajan urakkaa helpottaaksemme olemme nyppineet itse turkkia hieman alas pikkuhiljaa, mutta lopputulos näyttää silti toivottomalle. Vaikka kuinka nyppii ja nyppii (ja nyppii ja nyppii ja nyppii ja nyppii...), niin karvoja riittää näemmä loputtomasti! Siispä jatkamme edelleen Kipparin 'nypittämistä' ammattilaisella, kyllä se vaan on jokaisen euron ja sentin arvoista.

Tunti nyppimistä takana – kädet rakoilla, hermot lopussa ja koirassa ei juurikaan havaittavaa muutosta. :D

Ehkä jonain päivänä sitä jaksaisi, pystyisi ja osaisi nyppiä airedalenkin kokoisen koiran ihan omin kätösin... Sitä kauhulla odotellessa! Ainakin seuraavan vuoden ajan täytyy tyytyä siihen vähäiseen nyppimiseen, mihin itse juuri ja juuri kykenee niiden varsinaisten trimmausten välissä. Ja jos tuon turkin saisi pidettyä edes suhteellisen lyhyenä vähän väliä nyppien, niin se kauhulla odotettu 'jonain päivänä' saattaisi tulla vähän nopeamminkin vastaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti