sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tassun alla

Tervetuloa seuraamaan karskean komeaa ja leikkisän leppoisaa ikuista hauvavauvaa nimeltä Kippari!

Kippari on nuori airedalenterrieriuros, joka viettää lokoisaa elämää Varsinais-Suomessa rakastettuna perheenjäsenenä ja reippaana lenkkikaverina. Karvakorvamme rakkaisiin harrastuksiin kuuluu päivittäin pitkät lenkit niin metsässä, pururadoilla kuin kävelyteilläkin, sukanmetsästys pesukoneesta, herkkukaapin aktiivinen päivystäminen sekä rapsutuksista selällään nauttiminen.

Tuorein (ja koiranpennun askelin etenevä) harrastus on kuitenkin koiranäyttelyt, joiden ansiosta nuuskunenämme pääsee näkemään paljon koiria ja reissaamaan ympäri Suomea! Lisäksi Kippari harrastaa enemmän tai vähemmän perustottelevaisuuden harjoittelua - kaiken tarvittavanhan se tietysti osaa ja tietää, mutta viitsiminen on sitten eri juttu... :)


Tämä blogi tulee kattamaan Kipparin tassunjälkiä metsälenkeistä ja eläinlääkärin suukotteluista aina näyttelyreissuille saakka, unohtamatta tietysti sitä lokoisaa kotisohvaa, josta on mukavaa vastaanottaa haleja ja rapsutuksia omilta laumanjäseniltä.

Blogi tuo myös kauan kaivattua helpotusta Kipparin perheenjäsenille, sillä se tarjoaa vihdoin kanavan niille sadoille tai jopa tuhansille kuville ja tarinoille, joita tästä hurmaavasta karvakorvasta todellakin riittää, mutta joilla ei kuitenkaan viitsi ystäviään ja tuttaviaan loputtomiin piinata. :)

Kippari toivottaa iloisia lukuhetkiä kaikille, jotka tänne tavalla tai toisella eksyvät ja toivoo kommenttiboksiin myös terveisiä ja kuulumisia, mikäli ruudun sillä puolen vain höpöteltävää riittää!

VUF!


2 kommenttia:

  1. jeee :D voit poistaa tän kommentin mut piti vaan tulla ilmottaa et kuuntelin sun voxauksen ja vastaan siihenki kohta mutta i was here :D t:retu

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi!! :) Saanko lisätä meidän blogin blogilistaan? :)

    VastaaPoista