sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tyttöystävän metsästystä

Voi pojat, miten toi karvakorva tuntuu välillä kaipaavan kaveria! Jokainen tyttökoira on mahdollinen tyttöystävä ja jotkut poikakoiratkin on tarkistettava varmuuden vuoksi – etenkin ne leikatut yksilöt, jotka voisivat siis tavallaan olla tyttöjäkin... :D 

Muutama viikko sitten meillä kävikin ihan kylässä asti Kipparin vanha tuttu, 7-vuotias leikattu suursnautseri Cindy. Kippari kulki sydämet silmissään Cindyn rinnalla ensin reippaalla metsälenkillä vapaana kirmaten ja sen jälkeen sai kuin saikin neitokaisen tuotua ihan kotiin asti! Rakkaus taitaa vain olla kovin yksipuolista, sillä Cindy ei pahemmin Kipparin leikkiinkutsuille lämpene, heh! Kippari onkin oppinut väistämään Cindyä jo pelkästä vilkaisusta – mutta vain hetkeksi, sillä sama innokas ja utelias meno jatkuu heti kun Cindy-raukka kääntää selkänsä. :)



A match made in heaven? Partakarvat ainakin yhdistää... :D 


Ehkä joku päivä Kipparille tulisi ihan ikioma "tyttöystävä" kaveriksi, mutta vielä tällä hetkellä sen on tyytyminen ihmislaumaansa sekä koirapuiston typyköihin. Toiselle koiralle kun meillä ei ole varsinaisesti tarvetta, vaan ajatuksen takana on niinkin kultainen ajatus kuin leikkikaveri Kipparille... :) Mutta jos lähdetään leikkimään ajatuksella toisesta koirasta, niin (kuulemma ihan konkreettisissakin) haaveissa pyörivät rotuvaihtoehtoina mm. karkeakarvainen kettuterrieri, walesinterrieri ja jackrussellinterrieri. Nähtäväksi jää, päästäänkö joskus hamassa tulevaisuudessa toteuttamaan operaatio 'Kipparille oma koira' (:D) vai ei. Tärkeintä on kuitenkin, että meillä on nyt Kippari ja sehän riittää sellaisenaan kyllä enemmän kuin hyvin! :)

2 kommenttia:

  1. Täällä yks mopsipoika lähettäis vähän tunnustusta, jos vaan ehditte ja viitsitte käydä katsomassa osoitteessa:
    www.mossepoika.blogspot.fi
    Terv. Mosse

    VastaaPoista
  2. Onpas sulla tosi nätti airedale! Näitä komeita hauvoja näkee katukuvassa nykyisin aika harvoin.

    VastaaPoista