perjantai 8. maaliskuuta 2013

Koirakavereita

Kuten jo aiemmin täällä todettu, Kippari rrrrakastaa koirakavereitaan! :) Etenkin niitä vähän pienempiä kavereita, niiden kanssa lipsautellaan suukkoja puolin ja toisin. (Tai sitten pienemmät etsivät ruuantähteitä Kipparin parrasta...) Jos Kipparille joskus hankitaan "oma koira", niin ainakin tietää toisen tulevan hyvin toimeen niin poikien kuin tyttöjenkin kanssa ja että ne vähän pienemmätkin kaverit kelpaa enemmän kuin hyvin!








Kippari on löytänyt myös omankokoista kaveriseuraa ja siinäkin sukupuolen sijaan luonne ratkaisee! :) Isovillakoira Rontti tuntuu olevan sopivaa juoksuseuraa Kipparille siinä missä muutkin tytöt ja pojat, isot ja pienet, vaikka välillä pientä nylkyttämistä on havaittavissa puolin ja toisin. Se kuuluu kuitenkin asiaan leikkaamattomien poikien välillä, eikä kumpikaan tunnu olevan "ilmaveivaamisesta" moksiskaan, melkeinpä päinvastoin... :D




Ja välillä löytyy sitten niitä tutunnäköisiä kavereita – tärrrrriereitä! Pakko myöntää, että kyllä airis airiksen tunnistaa, ja tuntuupa että tunnistaa myös kettuterrierin. :) Sen verran samaa Ransu-lookkia havaittavissa kaikissa samantyylisissä karvakorvissa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti